Praktische info

Wat is Brickfest?

Brickfest is een evenement voor LEGO® liefhebbers van alle leeftijden.
Op Brickfest vindt je tientallen standhouders die LEGO sets, losse onderdelen en LEGO merchandise verkopen. Daarnaast zijn er talloze LEGO displays en bouwwerken te bewonderen van zeer klein tot levensgroot. Velen daarvan zijn nog niet eerder in Nederland te zien geweest en enkele daarvan zijn zelfs exclusief voor of door Brickfest gebouwd. Verder zijn er onder andere workshops, bouwwedstrijden, winacties, leuke giveaways en nog enkele verrassingen...

Waar en wanneer is Brickfest?

Brickfest vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 in de Hanzehal te Zutphen.
Het adres is: Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen. Telefoon 0575-516661.

Wat zijn de openingstijden?

Zaterdag 16 juni van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 17 juni van 10:00 tot 17:00 uur

De kassa's zijn op beide dagen geopend van 9:30 tot en met 16:00 uur. Laatste toegang is ook 16:00 uur.

Kan ik tijdens het evenement pinnen?

Aan de kassa's kan bij één van de twee balies gepind worden, er vanuit gaande dat er geen storingen zullen optreden met het pinapparaat en/of de internet verbinding. Bij beide kassa's kan contant betaald worden.

In de hal zelf zal het van de betreffende koper afhangen of pinnen mogelijk is. Wij adviseren om in ieder geval contant geld op zak te hebben voor noodgevallen.

Hoeveel tickets kan ik in de online voorverkoop kopen?

Voor de Early Bird tickets geldt een maximum van 6 kaarten per bestelling, voor de reguliere tickets kunnen maximaal 8 kaarten tegelijk besteld worden. Indien je een groter aantal kaarten wil bestellen kun je uiteraard een nieuwe bestelling doen, de kosten blijven gelijk.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Rondom de Hanzehal zijn circa 500 gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Zodra deze bezet zijn kan men uitwijken naar het Q-park (Lijmerijweg 2), de parkeerplaatsen aan de Molengracht en/of de Rozengracht, of achter het station (Parkeerplaats Noorderhaven). Vanaf deze parkeerplaatsen is het circa 10 minuten lopen naar de Hanzehal. Voor al deze plekken geldt betaald parkeren!

Ik kom met de trein. Hoe kom ik bij de Hanzehal?

De afstand van het NS station naar de Hanzehal is ongeveer 900 meter (circa 10 minuten lopen). Bij het verlaten van het NS station ga je linksaf en volg je de borden Hanzehof / Hanzehal. Bij de verkeerslichten (ter hoogte van het Baudartius College) ga je opnieuw linksaf. Na circa 200 meter kom je op een T-splitsing, ga daar linksaf de Coehoornsingel in. Na circa 150 meter ga je linksaf de Fanny Blankers-Koenweg in. Na circa 200 meter vindt je de Hanzehal aan je rechterzijde.

Kan ik eten en drinken kopen in de Hanzehal?

Ja, in de kantine zijn drankjes, broodjes en snacks verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Mag ik zelf eten of drinken mee naar binnen nemen?

Nee, dit is helaas niet toegestaan. De enige uitzondering hierop is babyvoeding.

Mag ik honden of andere huisdieren mee naar binnen nemen?

Nee, ter bescherming van de dieren zelf (het kan erg druk zijn!) als ook ter bescherming van de LEGO bouwwerken (met name diegene die laag bij de grond staan) laten wij geen huisdieren toe.

Mag ik fotograferen of filmen tijdens Brickfest?

Jazeker, graag zelfs. Vergeet niet je foto's en filmpjes online te zetten en te delen met je vrienden.